Mange børn og unge trives ikke

  • 28% af børn og unge har søvnproblemer
  • 27% af børn og unge har hovedpine ugentligt
  • 35% af unge kvinder på 19 år har været til psykolog og føler sig ofte bekymrede eller angste (SFI 2014)

Det er blot resultaterne af en enkelt undersøgelse. Men statistikkerne og utallige undersøgelser taler deres tydelige sprog. Ensomme unge, usikkerhed om forældrerollen og et skærmforbrug, der suger nærvær ud af familien. Udfordringer med at få hverdagen til at hænge sammen. Forventningspres, Børn der ikke vil i skole. Teenagepiger, der ikke føler sig gode nok. Børn, der har svært ved at være en del af et fællesskab osv. Vi er sat i verden for at være med til at ændre den udvikling.

Mange børnefamilier er hårdt pressede i dag. Men med lidt støtte på det rigtige tidspunkt kan de fleste få hverdagen på rette spor igen. Så mens kommunerne tager sig at de familier, som har alvorlige problemer, så tilbyder vi sparring og forløb til børnefamilier, som har mindre udfordringer, men som kan gå ud over familiens trivsel på sigt.

 

Find alle tilbud og mere om at være frivillig på vores hjemmeside http://www.folkekirkensfamiliestotte.dk/ eller kontakt lokal koordinator Helene Selmer Kristensen på tlf. 29 11 18 10.